Bombas...

Karjalainen: Kaupunginjohtaja Bomban ostajaehdokkaasta: "Ei liity matkailutoimintaan"
Jukolan Osuuskauppa on tehnyt esikauppasopimuksen Bomban matkailukeskuksesta.
Jukolan Osuuskaupan toimitusjohtajan Raija Rantasen mukaan hotellin, kylpylän, ravintolan sekä karjalaiskylän on ottamassa haltuunsa taho, jonka tarkoitus on jatkaa matkailuliikentoimintaa.
Esisopimuksen viime viikolla haltuunsa saanut kaupunginjohtaja Asko Saatsi kiistää, että Bomban sopimus liittyisi matkailutoimintaan.
Saatsin mukaan esisopimuksessa on lukuisia ongelmia, jotka liittyvät kaavoitukseen. Alue on kaavoitettu tiukasti matkailukäyttöön.
Kaupunki kertoo näkemyksiään kauppa-aikeista lisää keskiviikkona.
Karjalaiseen tulleen tiedon perusteella ostajaehdokas olisi helsinkiläinen Aavaranta Oy, joka on vuokrannut muualla Suomessa omistamiaan tiloja vastaanottokeskustoimintaan. Yhtiön toimialaksi on kirjattu myös lääkäripalvelut.
Saatsi ei tiistai-iltana kommentoinut tietoa.
Osuuskauppa aloittaa maanantaina kuusi viikkoa kestävät yhteistoimintaneuvottelut, minkä jälkeen Bomban kaupat on tarkoitus lyödä lukkoon. 
- Taru Väänänen 
Kunnon rokka keittymäs... pakolaiset sijotetah karjalaztaloh - heijät suomennetah - pakolazet ellendäy karjalkko-vähemmistön perinde on ylehizsuomelast' - äijäs viärinkäsityksii heti kättelys... Iče pakolazii vastah miul ei ole nimi... ta hotellu-kylbylän ellennän ku se menöy pakolazile...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

hunting sword