TOP 4 - joukos Pielisen Paras - murginakizas


En tullu ezmäsekse a top4 joukkoh. . Ja ensimmäistä lukuunottamatta muut olivat jaetulla sijalla..


Totta puhuen "Nurmekselaine lihakokkone" hävisi ulkomuodoiltaan muille TOP 4:ssä olijoitten annoksille helposti. "Nurmekselaine lihakokkone" on kannettavaa katuruokaa joten hienoille lautasannoksille tämä ei pärjänny. Toivottavasti tämä pärjäsi jotenkin maun kanssa.

TAUSTAA
”Nurmekselaine lihakokkone” on yhdistelmä perinteistä karjalaista kokkosta ja aasialaista baozi:a (Japanissa ”nikuman”, Vietnamissa ”bánh bao”, Mongoliassa ”buuz”, Venäjällä alunperin Siperiasta ”pelmeni”, jne...).
Perinteinen kokkone tunnetaan myös nimillä kukkonen, kokko, pyörö, pyörönen, tapuinen ja syväinkukkoi. Sydämenä käytetään ryyneistä maitoon keitettyjä puuroja. Toinen suosittu kokkosen sydän on perunasurvos. Kuorena on yleensä vähän hapatettu taikina, mutta perunatäytteisiä kokkosia tehdään myös ruisleipätaikinaan. Kahvileipäkokkoset valmistetaan vehnätaikinasta.
Baozi on kiinalainen katuruoka jota valmistetaan höyrystämällä. Se voidaan täyttää lihalla ja/tai vihanneksilla ja se voidaan syödä millä aterialla tahansa.




Kilpailussa mukana: PIKES, EU, ELY-keskus, ProAGRIA, EkoTassu ja POP pankki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SCP-113 trap

  SCP-113 https://scp-wiki.wikidot.com/scp-113 in this comic, I tried comic page layout of belgian comic magazine